SVEA Kläder

SVEA Kläder

SVEA-kläder är något så typiskt svenskt, SVEA är ett galet svenskt namn, kläderna ser fantastiskt svenska ut och modellerna är en svenskofils våta dröm, jag tror aldrig jag sett något så svenskt.

SVEA kläder

Jag kan tycka att de är väldigt snygga men jag vet att många inte gör det. Om du ska åka utomlands kan du dessutom dra åt dig lite extra blickar, i andra länder är man helt enkelt inte vana vid hur vi svenskar ser ut. Jag tänker till exempel på Cheap Monday, folk skrattar åt en om man är i Italien eller Frankrike, det borde kunna bli likadant med kläder från SVEA.

Nu behöver man ju inte alltid åka utomlands, ens på semestern, man kan helt enkelt hänga på ett fik någonstans i Sverige om man vill komma från stan för en stund och då passar SVEA-kläder utmärkt. Det jag tycker är konstigast är att de med dessa, de svenskaste av kläder verkar försöka satsa internationellt istället för i Sverige. Deras hemsida är på engelska istället för svenska, eller om sanningen ska fram, det är blandat hejvilt som om de försökte låta som någon som säljer bannervisningar på en mindre intressant internettidning. De har dessutom lyckats bygga hemsidan på ett sånt sätt att man inte kan länka till undersidor. Nåväl, det är ju skitsnygga kläder i alla fall så tummen upp för SVEA. Du hittar deras hemsida här.