Shoppa underkläder

Jag måste bara få ur mig det här nu. Alltså att shoppa underkläder är det värsta som finns. Hur kul är det liksom att gå och välja och vraka bland en massa olika strumpor? Inte särskilt kul va? Det tycker i alla fall inte jag. Snarare blir det så att man lätt bara tar några par strumpor med sig när man handlar annat. Och hur bra blir det då? Du köper vilka billiga strumpor som helst, som oftast slits fort och dessutom är rätt tråkiga och fula. Knasig passform och grådassiga samt trista färger är mer regel än undantag. För att inte tala om trosor! Där har vi inte samma problem med att de är grådassiga och tråkiga, istället finns det hur mycket som helst att välja på! Alla möjliga och omöjliga färger och modeller. Hur ska man ha tid att kolla på alla, välja och vraka? Och skulle man vilja köpa ett par kalsonger till killen får man ännu mer problem, ännu fler mönster, färger, modeller och tryck att ta ställning till!
Nej, mitt förslag är förstås att handla online. Då kan du i bekvämt i lugn och ro bläddra bland massor av underkläder hos Undys.se och ta ställning till märke, modell, färg, mönster och tryck hemma ifrån soffan. Och ska ni handla till någon speciell kille kan jag rekommendera att ta kalsonger med något roligt och kanske personligt tryck.

Killar gillar tryck på underkläder bättre än tjejer – som dock köper dem men då för att överraska pojkvännen med. Den slutsatsen drar fyra tjejer i HP3A på Bergagymnasiet i Eslöv under en intervju med Lokaltidningen.

De har helt rätt.