När kläderna förgyller dagen

När kläderna förgyller dagen


Att ha kläder som man trivs i känns i de allra flesta fall som överordnat mycket annat. Men modeintresserade vet att man med jämna mellanrum trots det, gör val där utseendet är en dröm, men bekvämlighetsnivån är näst intill obefintlig. Att hitta sin egen personliga stil är inte lätt men det finns faktiskt sätt. Min favorit till att hitta nya kläder är att söka efter Nelly rabattkod på nätet, för att kunna få ett lägre pris i kassan. När man väl har sin rabattkod är det bara att surfa runt där på Nelly och leta efter saker som:

  • Passar och smickrar ens egen kroppsform.
  • Har färger som man tilltalas av.
  • Passar ens personliga stil och att kombineras med kläder och skor som man redan har hemma.

I vardagen är det trots allt kändisarna och de stora stjärnorna som inspirerar. En personlig favorit är helt klart den glamourösa och alltid klanderfria Scarlett Johansson. Scarlett föddes i mitten av 1980-talet och började dyka upp på bioduken redan under sin barndom, bland annat i den stora boksuccén som sedan blev film, Mannen som kunde tala med hästar. Idag har hon såväl en filmkarriär som en musikkarriär i kappsäcken. Som inspirerande modeikon har hon en förmåga att imponera genom att alltid gå sin egen väg och dessutom inte skämmas för att visa kvinnliga former.

Vill man hitta en alldeles egen filmstjärna eller musiker att inspireras av gäller det att hitta en kändis som man tycker klär sig snyggt och inte är alltför lång från ens egen personliga stil. Det behöver inte heller vara en kändis, utan kan vara såväl en bekant som en person på bussen. Alla intryckt i vardagen kan användas till att själv utvecklas modemässigt.