Män shoppar på hellre online

Att män inte generellt sett är större fan av att shoppa kan nog ingen kvinna ha undgått. För hur många gånger har man egentligen inte varit ute på stan och shoppat med sin man som mestadels bara suckar. I vanlig ordning så placerar de sig i ett hörn i butiken, gärna i en bekväm fåtölj där han i lugn och ro kan sitta och smygläsa Veckorevyn.

Män verkar helt enkelt inte vara gjorda på att knalla runt på stan och shoppa, utan de klickar hellre bara ut sig på nätet och beställer hastigt ett par snygga herrskor. Något som ju i och för sig är smidigt, då förlorar man ju lite charmen med att shoppa.

För vi kvinnor tycker ju att det är kul med shopping och vi vill allra helst hänga runt på stan en hel dag. Vi kan helt enkel aldrig få nog av att shoppa och kolla runt vad som finns i butikerna. Vi vill känna på materialet och drömma oss bort. Hur ska vi annars veta hur vi kommer att passa i den där snygga klänningen på den viktiga festen? Eller om bikinin matchar med sommarkjolen? Nej, nätshopping är nog mest gjort för män.