Livet är en accessoar

Livet är en accessoar


Jag bara älskar att hitta prylar och kläder som passar min stil. Det är så tråkigt att jämt ha samma kläder i garderoben. Jag försöker alltid att förnya mig och min känsla för mode. Vilket kan vara ganska dyrt. Därför gör jag min research noga innan jag shoppar. Jag bläddrar i tidningar av alla sorter. I modemagasinen tittar jag mest på bilderna. Det är både reportage med kändisar och det är snygga reklamer. Inte för att jag alltid har råd att unna mig det senaste från Paris och Milano.(Även om jag gör det ibland.)

Annars är det för det mesta tjejtidningar och livsstilsmagasin. Där brukar de till och med ge tips om var man kan köpa Hollywoodstjärnornas kläder, fast på billigare sätt. Typ om Cameron Dias har en skitsnygg liten röd partyklänning från Dior, kan man köpa en liknande på Gina liksom. Det är lite så jag jobbar. Men jag tycker att jag har tillräckligt bra smak för att våga experimentera lite själv.

Men det är inte därför jag skriver idag. Inte helt och hållet i alla fall. För även accessoarer måste man ju ha ibland. Inte bara typ halsband och sånt utan även datorfodral och telefoner måste ju se snygga ut. Det kan vara svårt att hitta snygga paraplyer, men när det regnar en dag i stan vill man ju ändå se lite chic ut utan att glida runt med ett gammalt reklamparaply. Inte heller vill man ju gå runt med plaskvått hår. Därför brukar jag lägga ner nästan lika mycket tid på mina accessoarer som jag gör på kläder. Nästan i alla fall. Mitt tips för dagen är alltså att satsa på en snygg helhet. Från plånbok och nyckelringar till den snygga vårkappan.