Klädval

Ibland känns det som om jag aldrig riktigt blir klok på vilka kläder jag ska ha på mig och när. Det verkar som att det finn lika många olika sorters tillfällen för klädval som det finns timmar på dagen. Det ska vara jobb och fritid. Man ska ha kläder för plugg och träning och så ska man ha en jättestor uppsättning kläder för alla sorters fester och lediga tillfällen.

I skolan till exempel. Där kan man ena dagen känna sig som balens drottning. Allt sitter perfekt och man känner sig hur smal och snygg som helst. Alla killarna tittar. Kanske inte på vilka kläder man har på sig, men i alla fall på hur kläderna sitter och vad de döljer. Men så andra dagar vill jag bara stanna hemma. Hela skolan verkar har blivit modemedvetna och rika under natten. Deras garderob är större och finare än min. Allt jag verkar ha, oavsett om det är Gina Tricot eller Nelly, sitter på mig som om de vore tygsäckar med hål i. Allt jag vill göra är att stanna hemma vid datorn, klicka mig in på någon av alla de där sidorna som lockar med att guld köpes online. Sälja alla mina smycken och köpa haute couture och finkläder för pengarna.

Riktigt så himla illa är det inte med min garderob. Jag har en del märkesplagg och min one-piece är fortfarande ett favoritplagg när jag vill mysa. Och när jag är på gymmet känner jag mig alltid snygg eftersom jag har nya snygga gymkläder från Adidas store. För att inte tala om hur fast och fin jag börjar bli. Tror nog ändå att mitt självförtroende snart är så starkt att jag inte längre behöver stå framför spegeln i en hög med kläder varje morkon. Ha det!