Att bära upp en stil

Att bära upp en stil

Trenderna får ständigt besök av nya nyckelplagg, och en och samma säsong kan innehålla flera olika nyckelplagg. Vilka man själv väljer att införskaffa eller plocka fram ur garderoben beror på vad man känner sig bekväm i. Allt passar naturligtvis inte den stil som man själv har. Det handlar om att kunna bära upp en stil, vi passar alla i lite olika saker. Men oftast är det roligt att våga testa nya saker.

Ett av de senaste trendplaggen, både för killar och tjejer, är bombarjackorna som återigen har tagit steget ut. Tidningen Café skriver fler artiklar om den nu trendiga bombarjackan och hur den kan matchas. Snyggast på killar eller tjejer?

Skägg, rakning och bombarjackan

För killar matchas bombarjackan bra med någon färgglad detalj, eftersom att bombarjackan ofta är mörkare. Färgglad behöver inte betyda skrikig, det går lika bra att passa ihop den med en vinröd tröja eller ett par blåa jeans. Den modiga vågar ta ett steg längre i färgerna. Som kille kan man även matcha med hår och skägg. Den med fjun satsar på en riktig rakning medan dem med rejäl skäggväxt istället för att raka kan satsa på att trimma sitt skägg för en lite hårdare look.

Klä upp eller ner ett plagg

Rebecca & Fiona
Personligen tycker jag att DJ-duon Rebecca&Fiona bar upp sina bombarjackor både snyggt och coolt i sin serie som visades på SVT för ett tag sedan. Men det krävs lite mot för att bära dem. Vad man kan tänka på som tjej är att möjligheten till att matcha med andra klädesplagg är stor, så man kan om man vill tona ner jackans kaxighet. Vill man tona ner jackan kan man bära den till andra mer feminina detaljer och mönster. Vill man däremot ge ett lite hårdare intryck kan jackan däremot med fördel bäras med ett par kängor, som DrMartens.